Unable to create a new site

3 posts / 0 new
Last post
GardenofWales
Unable to create a new site

I am just repeating this in case it has not been picked up.

It is very difficult to create a new site with the National Botanic Garden of Wales which I use.  It wouldn't even recognise the latter or do a search for it.  Theonly way I found is by clicking on the map and zooming in.  But that takes an awful lot of time to get the right area.

Is this a consequence of the recent upgrade?

Would welcome some response.

Just to add to that  The sequence is Explore - my sites - Create new site - enter National Botanic Garden of Wales in the Search on map.  Comes up with botanic garden of wales whereas previously there was a list of botanic gardens - press enter etc., and no response.

And I am not the only one who has had this problem

admin
Can you give some more

Can you give some more details.  Where are you searching for the National Botanic Garden of Wales - on a data entry form, when setting up a site for recording or generally across the website?  With some more detail we can investigate further.

GardenofWales
Problems creating new site

The National Botanic Garden of Wales covers a very large area which is divided into a lot of sites.  Normally when adding another site I can put in National Botanic Garden of Wales into the Search area and it will come up with a list of sites from which you select the NBGW.  But it no longer does that.  There is just no response.

Edited the wrong bit - Just to add to that  The sequence is Explore - my sites - Create new site - enter National Botanic Garden of Wales in the Search on map.  Comes up with botanic garden of wales whereas previously there was a list of botanic gardens - press enter etc., and no response.

Would guess that a lookup table has been corrupted after the last update in Jan

Log in or register to post comments