iRecord Android App 5.1.4 - Log in Issue

7 posts / 0 new
Last post
amazing_gecko
iRecord Android App 5.1.4 - Log in Issue

Can't log in.

I've reset the app to first install state, I've checked for odd spaces and I've used email and username.  All that happens is the Sign In button just flashes to indicate a button press ... no sign of any authentication checking of any kind.

Also, I'm using the same account I set up online which I presume is correct?  I only query that as the app says I need to use my eBMS account which I don't recognise.

Any suggestions?

Thanks.

Gustav Clark
Possibly try varying case. 

Possibly try varying case.  Emails are case insensitive but when used to login the case can sometimes be critical.

amazing_gecko
Thanks for the suggestion

Thanks for the suggestion but I only ever use lower case.

amazing_gecko
Resolved

It appears that the app doesn't permit Password Managers to autofill credentials.

Typed in my details manually which worked first time.

Is this a known issue?  Will it be possible in the future?

karolis
It works for me with

It works for me with 1Password, which password manager do you use?

rich-frost
I came across this issue too,

I came across this issue too, was using LastPass as my password manager. I had to type into each field after auto-complete to get the app to register that the field had been entered.

test@flumens.io
Thanks for reporting this. We

Thanks for reporting this. We will have a look at how to improve the password manager use with the sign in. Here is the new ticket for this: https://github.com/NERC-CEH/irecord-app/issues/205

Log in or register to post comments